Blog

Blogs

I'm back!Na een lange tijd is het dan eindelijk zo ver. Ik ga weer starten met Love to Testify. 

Sommigen van jullie zullen misschien niet eens gemerkt hebben dat ik een behoorlijk tijd afwezig ben geweest maar was ik wel. Daar was een goede reden voor. En die reden heet Jonathan!Kolossenzen 1 (Deel 2)


Kolossenzen 1:15-20 is een lied waarin Jezus aanbeden wordt. Maar wat staat er nu eigenlijk? Het is best een beetje cryptisch. In deze blog probeer ik het een beetje te verduidelijken. Waarom vindt ik het belangrijk dat je weet wat je zingt/leest? Omdat het je aanbidding vollediger maakt. Je accepteert het dan niet alleen als waarheid, maar je kan het uiten omdat je begrijpt wat deze waarheid inhoudt.Bijna mijn lijstje af ...


Tijdens mijn werkzaamheden heb ik het vaak te druk om echt uitgebreid de tijd te nemen om te bidden. Wat best pijnlijk is om toe te geven, want mijn werk heeft alles met God te maken. Elke dag staat mijn to-do-lijst vol met alles wat er praktisch nog gedaan moet worden. En de momenten dat ik in de auto ben van a naar b ben ik vaak in gebed voor wat ik ga doen op de locatie waar ik naar onderweg ben.

Archief


Oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws


Na een periode van stilte is hij er weer. De blog! Veel leesplezier.


Contact


Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved