Welkom, mijn naam is

Blogs

Welkom, mijn naam is ...


Na een periode van stilte wil ik mij (opnieuw) aan jullie voorstellen. 

Aangenaam ik ben Annet. En dit is mijn leven.


Vrouw van Remco Prins. 

Ik heb het geluk gehad om mijn levensmaatje tegen te komen. Op een kerstevenement hebben we elkaar 17 jaar geleden leren kennen. Samen waren we verantwoordelijk voor het laatste optreden in de wandeltocht die mensen maakten. En als je moet wachten op de volgende groep raak je in gesprek. De klik was er toen al. Vrienden waren we daarna. Beste vrienden zijn we geworden. De liefde van mijn leven. We zijn nu al bijna 8 jaar getrouwd. De tijd is voorbij gevlogen. En we zijn gezegend met een zoon.


Moeder van Jonathan

Ons wondertje. Nou ja tje. Ik noem hem liefkozend onze kleine grote vent. Twee is hij alweer. Ook daarin gaat de tijd snel. Van een klein babytje naar onze lieve actieve grappige en eigenwijze peuter. Zijn naam betekend geschenk van God. En zo voelt het absoluut. Dankbaarheid blijft mijn gevoel naar God elke ochtend als ik naar hem kijk.

Jezus volger

Maar meer nog dan dit alles ben ik een Jezus volger. Hoeveel vrede kunnen we ervaren als we Jezus volgen in de weg die Hij wijst? Jezus volgen is wat ik doe. In alle imperfectie. Wat soms nog best lastig is als je perfectionist bent. Maar hoe meer ik elke dag zeg Jezus ik volg U. U weet beter dan ik wat de weg is die we moeten gaan. Hoe meer ik besef dat ik elk uur in genade leef. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij in vrijheid mogen leven. Dat wij zonder schaamte bij God mogen komen. Hij heeft alles voor ons gedragen. En dat betekend dat wij met vrede in ons hart elke dag weer kunnen en mogen zeggen: Waarheen Heer?


Aanbidder

Ik wil hier vertellen waarom ik een aanbidder ben maar merk dat ik een beetje vastloop in het vinden van de juiste woorden. Het is een levensstijl en een gewoonte. Juist daarom is het lastig te vertellen waarom. Het bijbelse antwoord is: omdat God het van ons vraagt. Zo makkelijk wil ik mezelf er alleen niet van af maken. Als ik er toch imperfecte woorden aan moet geven is het denk ik dit; God is oppermachtig. Hij leid ons door de moeilijk tijden. Als het moet draagt hij ons zelfs. Ook als wij het niet merken is hij bij ons. Wij kunnen eigenwijs zijn en onze eigen dingen doen en zo bij God weg dwalen, zelfs dan wacht hij geduldig op ons. We kunnen bij God schuilen zoals een kind bij zijn vader op schoot. God is zo dichtbij. Daarnaast is hij de schepper van hemel en aarde en heeft Hij de hele wereld in zijn hand. Zo groot is Hij. Het is God die ik hierom aanbid.


Wat kan ik voor jou betekenen:


Workshops

Tijdens deze workshops gaan we de diepte in over wat aanbidding is, hoe je als groep hierin kan staan, maar ook hoe neem je de gemeente mee in aanbidding. Deze workshops zijn er in meerdere smaakjes. Namelijk: Aanbidding voor Muzikanten/Bands, Aanbidding voor Iedereen (want iedereen kan aanbidden), Geluidstechniek en Bandtraining, en er is altijd ruimte voor een workshop die specifiek voor jullie gemaakt is (kijk dan even onder Maatwerk).

Deze workshops kunnen een traject zijn van meerdere workshops of een enkele workshop om als groep enthousiast te worden om samen te aanbidden. 


Spreken

Als spreker ben ik eerlijk, verdiepend en laat ik zien dat juist in onze imperfectie we perfect zijn om Jezus te volgen. Dus heb je een spreker nodig voor jouw event, jeugddienst of samenkomst? Stuur mij dan een berichtje. 


Projecten

Heeft u een project voor een speciale gelegenheid? Rond een van de christelijke feestdagen of een andere bijzondere viering?

Ik heb veel ervaring in het bedenken en organiseren van projecten. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd theaterstuk tot aan het trainen van een projectkoor. Het organiseren van begin tot eind of het uitwerken van een werkbaar projectplan waarna u zelf de uitvoering doet.

Er zijn voor projecten oneindig veel opties waar ik u mee kan helpen.


Aanmoediging

Ik sta hier om jou aan te moedigen omdat jij je best doet om Gods weg te gaan. 

Als je mij ontmoet en het gevoel hebt dat je daarna meer op weg bent om Jezus te volgen en aanbidden, dan ben ik gelukkig, want dan heb ik jou aangemoedigd om het belangrijkste te doen wat er volgens mij in het leven is. 


Ik wil jouw cheerleader zijn, ik wil samen met jou de weg zoeken die jouw leven bedoeld is te gaan, je enthousiast maken, vrede brengen in imperfectie en bovenal wil ik je aanmoedigen om Jezus te volgen.

Mij beter leren kennen? 

Kijk dan snel verder op de website

Bellen of mailen mag natuurlijk ook!