Blog

Blogs

Lekker uit je comfortzone

 

De afgelopen weken heb ik een aantal momenten gehad dat ik uit mijn comfortzone moest stappen. Op het gebied van Love to Testify, maar ook op persoonlijk gebied.

Elke keer als ik dan voor de keus sta om op te geven of uit mijn comfortzone te stappen en het toch te proberen ben ik me er heel erg van bewust dat ik als persoon het liefst nog geen kleine teen uit mijn comfortzone stap.

 

Psalm 6, Een nieuw lied

 

In de Bijbel worden we opgeroepen om nieuwe muziek te maken, nieuwe liederen te schrijven. Maar hoe pak je dat nu aan? Er zijn veel verschillende manieren om het aan te pakken, maar in deze blog pak ik één methode.

 

 

Band vs Techniek?

 

Communicatie is dus het sleutelwoord. Misschien is dat meteen ook het meest lastig. De band lijkt vaak op zo’n andere golflengte te zitten dan de techneuten. De band praat vaak vanuit de muziek. Ze gebruiken muziektermen en het doel is altijd muzikaal. De techneuten praten meer vanuit techniek. Alle lijkt technisch aanpasbaar te moeten zijn. Er worden dan ook veel techniektermen gebruikt en het doel is dan ook technisch. Het dan ook een uitdaging om dit bij elkaar te krijgen en ondanks dat we weten dat het belangrijk is lukt het niet altijd. Maar met toewijding, plezier, interesse en misschien een beetje training komen we er wel!

 

 

 

 

Archief

 

Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.

 

 

Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 

Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved