Blog

Blogs

Vervuld

 

Het is Pinksteren. Een weekend waarin we mogen (of misschien wel moeten) herdenken dat de Heilige Geest gekomen is om ons eenvoudige christenen te helpen om God te leren kennen en de wereld met God kennis te laten maken.

 

4 en 5 mei

 

Deze week herdenken wij alle mensen die slachtoffer zijn geworden van een oorlog. Elk jaar is er weer discussie wie er precies herdacht worden op Dodenherdenking op 4 mei.

 

Dankbaarheid en Aanbidding

 

Dankbaarheid

We hebben het als mensen nodig als we God willen aanbidden om te erkennen dat Hij aanwezig is, en Hem heel bewust de ruimte geven om in ons leven aan het werk te gaan.

 

Het startpunt van aanbidding is hiermee dankbaarheid. Waarom stel ik dit? Omdat als je God dankbaar bent voor alles wat Hij voor jou heeft gedaan, dat je Hem dan makkelijker de ruimte geeft om in jouw leven aan het werk te gaan.

 

 

 

Archief

 

Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.

 

 

Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws

 

Dit weekend is Love to Testify op Opwekking. Zie je het logo op een shirt of aan een tent hangen, spreek ons dan even aan!

18 mei 2018

 

 

Contact

 

Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved