Blog

Blogs

Psalm 84

 

Vorige week hadden we veel musjes in de voortuin zitten. En musjes doen me altijd denken aan Psalm 84. Toen dacht ik, ik ga een blog schrijven over Psalm 84 en dan probeer ik een foto van de musjes te maken om erbij te doen. Een keer raden, precies deze week geen mus te zien.

 

Aanbidding (nog) niet elke dag

 

Aanbidding als levensstijl. Voor veel mensen is dat een opmerking die iets in hen losmaakt. Aan de ene kant heb je mensen die dat toch wel een hele grote opdracht vinden en het niet zien zitten om elke dag op deze manier met God bezig te zijn. Aan de andere kant heb je de mensen die het heel graag willen, maar hun ervaring is dat ze het niet dagelijks volhouden.

 

Dankbaarheid en Aanbidding

 

Dankbaarheid

We hebben het als mensen nodig als we God willen aanbidden om te erkennen dat Hij aanwezig is, en Hem heel bewust de ruimte geven om in ons leven aan het werk te gaan.

 

Het startpunt van aanbidding is hiermee dankbaarheid. Waarom stel ik dit? Omdat als je God dankbaar bent voor alles wat Hij voor jou heeft gedaan, dat je Hem dan makkelijker de ruimte geeft om in jouw leven aan het werk te gaan.

 

 

 

Archief

 

Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.

 

 

Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws

 

We hebben nog plek voor workshops en spreekbeurten in de agenda voor september en oktober.

 

 

 

 

 

Contact

 

Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved