Blog

Blogs

Aangenaam kennis te maken

 

Jullie hebben allemaal de 15 vragen en antwoorden van Annet kunnen lezen. Wanneer je deze nog niet hebt gelezen klik van HIER.

 

Omdat ik ook af en toe een blog mag schrijven leek het mij een goed idee om deze vragen ook te gebruiken om mijzelf voor te stellen.

 

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Remco.

 

 

Kolossenzen 1 (Deel 2)

 

Kolossenzen 1:15-20 is een lied waarin Jezus aanbeden wordt. Maar wat staat er nu eigenlijk? Het is best een beetje cryptisch. In deze blog probeer ik het een beetje te verduidelijken. Waarom vindt ik het belangrijk dat je weet wat je zingt/leest? Omdat het je aanbidding vollediger maakt. Je accepteert het dan niet alleen als waarheid, maar je kan het uiten omdat je begrijpt wat deze waarheid inhoudt.

 

 

O Heer, leer mij weer zingen!

 

Soms zit het leven in de weg en leer je overleven op een manier die je tegenhoudt om God te aanbidden op de manier die natuurlijk voor je is. Zeker als daarbij de relatie met God nogal wat deuken oploopt. Leer mij weer te zingen is een gebed dat ik hiervoor in mijn leven heb moeten uitspreken

 

 

 

 

Archief

 

Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.

 

 

Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 

Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved