Blog

Blogs

Aangenaam kennis te maken

 

De eerste blog van dit jaar.

En misschien ook wel de eerste blog die jij van mij leest.

Wie ben ik? Hieronder 15 vragen en antwoorden zodat jij mij alvast een beetje kan leren kennen :).

 

 

4 jaar getrouwd

 

Afgelopen 7 november waren Remco en ik alweer 4 jaar getrouwd. En het eerste waar ik aan moet denken is. Wat gaat de tijd toch snel!

Het meest bijzondere hieraan is dat we samen heel veel mee hebben gemaakt, en dat de tijd omgevlogen is. Maar dat ik helemaal niet het gevoel heb dat we al zo lang getrouwd zijn. In deze 4 jaar hebben we in ieder geval één belangrijke les geleerd. Namelijk dat liefde kan blijven groeien als je er tijd en ruimte voor maakt.

 

 

Kwetsbaar zijn

 

In deze blog pak ik een onderwerp waar ik al een poos over wil schrijven, maar toch keer op keer uitstel. Het is namelijk een oncomfortabel onderwerp. Want schrijven over kwetsbaar zijn betekend voor mij ook op dit moment terwijl ik dit schrijf mijzelf kwetsbaar opstellen. Want laat ik heel eerlijk zijn: ik irriteer me vaak aan schrijvers die ergens over schrijven, maar overduidelijk zelf niet in hun verhaal zitten. Tenzij het een wetenschappelijk verhaal is, dan is het anders.

 

 

 

 

Archief

 

Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.

 

 

Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 

Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved