Blog

Blogs

MonitoringEen bandlid heeft monitoring nodig om zichzelf in de band te mengen. Het is heel lastig om een noot zuiver in te zetten als zanger als je niet hoort in welke toonhoogte het liedje ingezet wordt door de muzikanten.Kolossenzen 1 (Deel 2)


Kolossenzen 1:15-20 is een lied waarin Jezus aanbeden wordt. Maar wat staat er nu eigenlijk? Het is best een beetje cryptisch. In deze blog probeer ik het een beetje te verduidelijken. Waarom vindt ik het belangrijk dat je weet wat je zingt/leest? Omdat het je aanbidding vollediger maakt. Je accepteert het dan niet alleen als waarheid, maar je kan het uiten omdat je begrijpt wat deze waarheid inhoudt.Jezus en mijn leven


Hoe vaak heb jij de zin gehoord dat Jezus nummer 1 moet zijn in jouw leven? En lukt het een beetje?

Als ik probeer Jezus op nummer 1 te zetten in mijn leven dan faal ik elke keer miserabel. En de meeste mensen die ik ken lopen tegen hetzelfde aan. Wat is er aan de hand? En hoe kunnen we dit oplossen? Daar gaat deze blog over. 

Archief


Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws
Contact


Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved