Blog

Blogs

Herfst

 

Het is eindelijk herfst. We hebben mogen genieten van een lange nazomer. Afgelopen week is voor mij de eerste week geweest waarbij ik structureel mijn jas aandeed als ik naar buiten ging. Voor mij het teken dat de zomer voorbij is.

 

4 jaar getrouwd

 

Afgelopen 7 november waren Remco en ik alweer 4 jaar getrouwd. En het eerste waar ik aan moet denken is. Wat gaat de tijd toch snel!

Het meest bijzondere hieraan is dat we samen heel veel mee hebben gemaakt, en dat de tijd omgevlogen is. Maar dat ik helemaal niet het gevoel heb dat we al zo lang getrouwd zijn. In deze 4 jaar hebben we in ieder geval één belangrijke les geleerd. Namelijk dat liefde kan blijven groeien als je er tijd en ruimte voor maakt.

 

 

Band vs Techniek?

 

Communicatie is dus het sleutelwoord. Misschien is dat meteen ook het meest lastig. De band lijkt vaak op zo’n andere golflengte te zitten dan de techneuten. De band praat vaak vanuit de muziek. Ze gebruiken muziektermen en het doel is altijd muzikaal. De techneuten praten meer vanuit techniek. Alle lijkt technisch aanpasbaar te moeten zijn. Er worden dan ook veel techniektermen gebruikt en het doel is dan ook technisch. Het dan ook een uitdaging om dit bij elkaar te krijgen en ondanks dat we weten dat het belangrijk is lukt het niet altijd. Maar met toewijding, plezier, interesse en misschien een beetje training komen we er wel!

 

 

 

 

Archief

 

Alle oudere blogpost zijn hieronder te vinden

Love to Testify

Het is mijn droom om mensen te zien opbloeien in de gaven die zij gekregen hebben en de getuigenis die zij als persoon zijn.

 

 

Wees een zegen, want een kaars verliest niets bij het aansteken van een andere kaars.

Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 

Commandeurstraat 30, 8251 CL Dronten

Email: info@lovetotestify.nl

Telefoon: 06 10903998

KvK-nummer: 70594783

Copyright @ All Rights Reserved