Toekomstdroom

Toekomstdroom

 

25 Augustus 2017

 

Er zijn verschillende theorieën over het effect van het delen van toekomstdromen. De ene theorie zegt dat je een droom niet moet delen, want als je een droom gedeeld hebt dan denkt je gevoel dat je een groot deel van je droom al gehaald hebt en dan ga je er niet meer mee aan het werk. De andere theorie zegt dat je toekomstdromen wel moet delen, omdat mensen er dan naar kunnen vragen en je verantwoording af kan/moet leggen over de stappen die je hebt gedaan om dichterbij je droom te komen.

 

Persoonlijk denk ik dat het aan je persoonlijkheid ligt wat je doet. Zoals ik in elkaar zit heb ik het nodig om verantwoording af te leggen over wat ik wel of niet gedaan heb. En niet omdat ik dat perse leuk vindt. Eerlijk gezegd vind ik het vooral niet leuk. Maar omdat ik het nog wel eens moeilijk vindt om van denken naar doen te gaan heb ik het wel nodig.

 

In gedachten kan ik alle mogelijke routes naar mijn droom voorbij laten gaan, en heb ik geprobeerd om van elke keuze alvast te bedenken wat de voors en tegens zijn. Vaak heb ik een heel groot deel van mijn tijd besteed aan het risicoanalyse. En dat komt het punt om een keus te maken, en te gaan doen. Het lijst zo simpel: je zoekt uit wat je wil en dan ga je het doen. Maar het betekend ook van je comfortzone (bij mij dus denken) uit je comfortzone (bij mij doen).

 

Dus ik heb besloten om mijn toekomstdroom te delen. Om het vanuit mijn hoofd de grote buitenwereld in te brengen.

Ik droom ervan om een band te beginnen. Waarbij we naast de bekende nummers ook eigen nummers spelen. Een band waarbij we meer aanbieden dan alleen mooie liedjes. Maar een band die echt ondersteunt waar God met een groep mee bezig is. Een band waarbij we ons altijd inzetten om talent op te bouwen. Een band die ik trots mijn band kan noemen.

Het staat hier nu opgeschreven. En ik sta op het punt om een keuze te maken over het hoe.

… (wordt vervolgd)

 

Copyright @ All Rights Reserved