Favoriete Nummers - Mei 2017

Favoriete nummers (op dit moment)

 

12 Mei 2017

 

Het is tijd om een favorieten blog te schrijven!

Deze keer mijn favoriete nummers op dit moment.

Our God is al jaren een van mijn favoriete nummers. Maar deze versie heb ik de afgelopen weken grijsgedraaid. Het lekkerste is dat er geen tweede stem is, dus dat ik de mijne kan zingen zonder me te ergeren als een tweede stem anders is dan mijn favoriet om te zingen. :)

Het begint een gouwe ouwe te worden. Maar juist in de afgelopen maanden heb ik dit nummer veel meegezongen. Voor mij is er op dit moment een belijdenis waar ik mij eerst aan vasthield, en nu proclameer. I am no longer a slave to fear, because I am a child of God!

O dat ruwe kruis, mijn redding;

waar uw liefde mij overspoelt.

Heel mijn ziel roept uit: Halleluja!

Eer, aanbidding voor uw Naam.

 

Het hele lied is voor mij een herinnering aan waarom ik geloof. Ik hoef het niet zelf te doen. Dat ruwe kruis heeft mij redding gebracht. Meer kan je niet wensen toch?

De Heer zegt tegen ons: Ik zal er zijn.

Ik ben aanwezig op het moment dat je het moeilijk vindt, ik laat je niet los.

Er komt een tijd dat wat er nu zwaar is, weg zal vallen. En op de dagen dat het leven zwaar is, kan de toekomst niet snel genoeg er zijn. Maar het feit is dat God ons beloofd dat ooit (en wanneer ooit zal zijn weet ik ook niet) goed zal zijn.

En als afsluiter mijn opruimliedje. Ik probeer aan het eind van de dag het kantoortje opgeruimd achter te laten. Dan hoef ik de dag erna niet met opruimen te beginnen. En dit nummer maakt opruimen een stuk minder saai.

 

Copyright @ All Rights Reserved